Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Θα εκτοξευτεί με αυτοσχέδιο πύραυλο για να αποδείξει ότι... η Γη είναι επίπεδη


Από εδώ ο Mad Mike Hughes. Ή αλλιώς, ο "τρελός επιστήμονας", όνομα και πράγμα - Ποιο είναι το σχέδιο του για να αποκαλύψει τη... μεγαλύτερη "συνωμοσία" εναντίον της ανθρωπότητας
Ένας Καλιφορνέζος σχεδιάζει να εκτοξευτεί στα 300 μέτρα με αυτοσχέδιο πύραυλο για να αποδείξει ότι ο πλανήτης που ζούμε είναι επίπεδος.
Το όνομα αυτού, Mike Hughes. Πρώην κασκαντέρ, νυν "επιστήμονας αεροδυναμικής", όπως αυτοαποκαλείται. Μιλώντας στο Associated Press, ανέφερε μάλιστα πως όσα πιστεύουμε σήμερα για τη Γη, βασίζονται σε μια θεωρία συνωμοσίας που κατασκεύασαν αστροναύτες και έχει επικρατήσει.
Ο 61χρονος ευελπιστεί πως θα καταφέρει να φτάσει σε αρκετά μεγάλο ύψος έτσι ώστε να μαζέψει όλα τα φωτογραφικά "ντοκουμέντα" που θα αποδείξουν και με τη βούλα, πως ο πλανήτης μας είναι φλατ. Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο εκκεντρικός εφευρέτης, κρατάει ρεκόρ Γκίνες από το 2002 για το μεγαλύτερο άλμα με λιμουζίνα.
Τον πρώτο του αυτοσχέδιο πύραυλο τον κατασκεύασε το 2014 και κατάφερε να τον κρατήσει σε πτήση για μερικά λεπτά πάνω από την περιοχή του Winkelman στην Αριζόνα. Κατά την εκτόξευση του πυραύλου του, τραυματίστηκε και ανάρρωνε από τα εγκαύματα του για δύο εβδομάδες.
Φωτογραφία: Associated Press
Από το news247.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου