Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Βίντεο: Ατρόμητη Ρωσίδα περνάει μέσα από εκρήξεις και φωτιές χάρη στη σούπερ - πανοπλία της

Εντυπωσιακές εικόνες από την επίδειξη επαναστατικής "πανοπλίας" στη Ρωσία, με "πρωταγωνίστρια" μία Ρωσίδα κασκαντέρ που αψηφά φλόγες, θραύσματα και καπνούς από εκρήξεις.


Το σκηνικό θυμίζει πεδίο μάχης. Ξαφνικά αρχίζουν εκρήξεις και φλόγες πετάγονται από παντού. Μέσα από το χαμό, ξεπροβάλε αποφασιστικά μία μαυροφορεμένη μορφή, με μία στολή που θυμίζει πανοπλία, η οποία καταφέρνει να βγει αλώβητη από τις φωτιές και τα χαλάσματα. Όταν όλα τελειώσουν, αποκαλύπτεται μέσα από τη στολή μιαχαμογελαστή κοκκινομάλλα...


Το παραπάνω σκηνικό δεν ήταν παρά μία προσομοίωση μάχης, με στόχο την επίδειξη της νέας στολής που παρουσίασε ρωσική εταιρεία στρατιωτικού εξοπλισμού. Όσο για τη γυναίκα, ονομάζεται Βικτόρια Κολεσνίκοβα και είναι επαγγελματίας κασκαντέρ.
Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, η εμπειρία ήταν απολαυστική για την ίδια. "Το να διέρχεσαι μέσα από μία ζώνη πυρός είναι υπέροχη αίσθηση. Είναι όμορφο και απλά... ουάου", είπε εμφανώς ενθουσιασμένη η "ατρόμητη" Ρωσίδα.
Οσο για τη "σούπερ" πανοπλία, βρίσκεται ακόμη σε στάδιο δοκιμών και ελέγχων. Οι σχεδιαστές της στην εταιρεία TsNIITochMash υποστηρίζουν ότι μπορεί να αντέξει στην παρούσα φάση την έκθεση σε συνεχή πυρά για 30 δευτερόλεπτα. Στόχος της εταιρείας είναι η στολή να είναι διαθέσιμη στην αγορά από το 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου