Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Τιμή και δόξα στον μάρτυρα της Παλαιστινιακής Αντίστασης,Ιμπραχίμ Αμπού Θουράγια


Αποτροπιασμό στη διεθνή κοινή γνώμη έχει επιφέρει η είδηση της εκτέλεσης από τις Σιωνιστικές Κατοχικές δυνάμεις, του 29χρονου Παλαιστίνιου ακτιβιστή Ιμπραχίμ Αμπού Θουράγια.
Ο Ιμπραχίμ που είχε χάσει τα πόδια του το 2008, κατά τη διάρκεια της Σιωνιστικής επέμβασης στη Λωρίδα της Γάζας, συνέχισε να συμμετέχει ενεργά στις διαδηλώσεις για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης παρόλο που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Η δράση του Ιμπραχίμ κατάφερε να τον κάνει ένα σύμβολο του Παλαιστινιακού αγώνα. Ένα σύμβολο που, με τη δύναμη της ψυχής του, ενέπνεε και γέμιζε με δύναμη τους υπόλοιπους μαχητές της ελευθερίας.
Αυτό το σύμβολο ήθελε να γκρεμίσει ο Σιωνιστικός Στρατός Κατοχής, ο οποίος τον εκτέλεσε με μία σφαίρα στο κεφάλι!
Αυτή η δολοφονία ήρθε να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων που έχει προκαλέσει η Σιωνιστική Κατοχή από τη δημιουργία της, αλλά να δείξει και κάτι που πολλοί πολλές φορές ξεχνάνε. Πως μία δύναμη κατοχής δεν ξεχωρίζει υγιείς και ανάπηρους ανθρώπους, δεν ξεχωρίζει οπλισμένους και άοπλους, δεν ξεχωρίζει και δεν κάνει απολύτως καμία διάκριση απέναντι στον λαό του που θέλει να επιβληθεί. Όλοι ανεξαιρέτως αποτελούν στόχο στο σχέδιο που, στην περίπτωση των Σιωνιστών, είναι η πλήρης κατοχή της Παλαιστίνης και η εξουδετέρωση του Παλαιστινιακού λαού.
Εμείς, το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι», εκφράζουμε την οδύνη μας και την οργή μας για αυτήν τη δολοφονία. Ταυτόχρονα καταγγέλλουμε για άλλη μία φορά την Ελληνική Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. που έχει επιλέξει να κάνει στρατηγική συμμαχία με τους φονιάδες του Παλαιστινιακού λαού. Επίσης θέλουμε να επισημάνουμε το αδιέξοδο που προκαλεί η λύση με τη δημιουργία των δύο κρατών και καλούμε όσους λανθασμένα συνεχίζουν να την υιοθετούν να αλλάξουν άμεσα θέση.
Εμείς θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στη στήριξη του δίκαιου αγώνα που διεξάγουν οι Παλαιστίνιοι για την ελευθερία τους και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παρεμποδίσουμε όποιον και όποια πάει κόντρα σε αυτόν.
Δόξα στους μάρτυρες της Παλαιστινιακής Αντίστασης
Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου