Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017

'Εστειλαν χριστουγεννιάτικο δώρο στον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ... περιττώματα αλόγουΚανείς δεν περίμενε το περιεχόμενο αυτού του "ύποπτου" δέματος...
Adtech Ad
Αντιμέτωπος με μία άκρως δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνούτσιν, καθώς στην είσοδο του σπιτιού του στο Λος Άντζελες εντοπίστηκε ένα άκρως παράξενο  δέμα με παραλήπτη τον ίδιο.
Το γεγονός και μόνο ότι το δέμα είχε παραλήπτη τον υψηλόβαθμο αξιωματούχο ήταν αρκετό για να κινήσει τις υποψίες, πόσο μάλλον αφού ήταν τυλιγμένο με χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα, αναγράφοντας επάνω ως αποστολέα τον... "Αμερικανικό Λαό".
Όταν όμως οι άνδρες της ασφάλειά του άνοιξαν το πακέτο σίγουρα δεν περίμεναν αυτό που αντίκρισαν! Το δέμα περιείχε... περιττώματα αλόγου.
Ο αποστολές είχε δε φροντίσει να συμπεριλάβει και μια χριστουγεννιάτικη κάρτα, στην οποία "στόλιζε" τόσο τον Μνούτσιν όσο και τον Ντόναλντ Τραμπ για το νέο τους φορολογικό νομοσχέδιο.
Φυσικά οι αρχές δεν αντιμετώπισαν το περιστατικό με χιούμορ και ο κρατικός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να εντοπιστεί ο αληθινός αποστολέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου