Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Το twitter "γλεντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο που μας "ξεβλάχεψε" - Μια απλή ερώτηση στον πρώην εκδότη.

Από giorgis:


Του Γ. Γ. 

Διαχρονικά το θράσος και η προκλητικότητα ποτέ δεν έλειψαν απ’ τα καθεστωτικά σαπρόφυτα κάθε είδους. Και επειδή έγινε ένας ψιλοχαμός στα μέσα μαζικής δικτύωσης (στο τέλος της ανάρτησης σας παραθέτουμε ένα δείγμα) με τα όσα είπε σε τηλεοπτική του παρουσία ο Πέτρος Κωστόπουλος, ας κάνουμε ένα σχολιασμό γι' αυτόν τον τύπο τον οποίο το σύστημα το οποίο υπηρέτησε τον ξελάσπωσε από κάποιες λαμογιές στις οποίες βρέθηκε μπλεγμένος

"Οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα. Όσο τις φτύνεις, τόσο κολλάνε". Ο πατέρας αυτού του αποφθέγματος και όλης της παρόμοιας φιλοσοφίας του κώλου (κυριολεκτικώς και μεταφορικώς), του πουλ-μουρ και της τζάμπα μαγκιάς, της βλαχομπαρόκ γκλαμουριάς, που βαφτίστηκε life style και αποθέωσε τον κυνικό ατομισμό ως μοναδική, αναγκαία και ικανή συνθήκη επιτυχίας, επέστρεψε στην δημοσιότητα με εμφάνιση που έκανε στην τηλεοπτική εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη.

Αυτός, λοιπόν ο τύπος εξόφθαλμα κακέκτυπο της αμερικανιάς που υπηρέτησε βγήκε για να μας προβάλλει την "προσφορά" που έκανε στην Ελληνική κοινωνία  σαν εκδότης με τα περιοδικά που κυκλοφορούσε στις δεκαετίες '80 και '90.
«Έκανα μόνο καλό. Εγώ πιστεύω ότι ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό, ξεβλάχεψα ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, το οποίο εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Γι΄αυτή, λοιπόν την "προσφορά" καλύτερα να μιλήσει ένας πιο "αρμόδιος" από μένα όπως ο Τζίμης Πανούσης.

Μια απορία μόνο. Οταν κατέρρευσε η "αυτοκρατορία" της ΙΜΑΚΟ και έπεφταν βροχή τα εξώδικα και οι αγωγές σε βάρος του Πέτρου Κωστόπουλου, είχε ρθει στην δημοσιότητα ότι ο ίδιος με διάφορες μεθοδεύσεις είχε καταφέρει να εισπράξει από το Χρηματιστήριο στις αρχές του 2000 περίπου 4 δισεκατομμύρια δραχμές.
Τι έγινε το τεράστιο για την εποχή αυτό ποσό; 
Μήπως είναι καλύτερα αντί να αυτολιβανίζεται ο Κωστόπουλος να μας δώσει μια απάντηση;
Κι αυτό γιατί είναι συνηθισμένο στο καπιταλισμό επιχειρήσεις να χρεοκοπούν και οι ιδιοκτήτες τους να είναι πάμπλουτοι.

Το twitter "γλεντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο που μας "ξεβλάχεψε"


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου