Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Γιαγιά έγινε viral επειδή είναι ίδια ο Τραμπ

news247:

Τον σωσία του αμερικανού Προέδρου στο πρόσωπο μίας ηλικιωμένης αγρότισσας βρήκανε οι χρήστες των Social Media στην Ισπανία και η φωτογραφία της έγινε viral

Ο ένας είναι ο ισχυρότερος άνδρας του κόσμου. Ο πλανητάρχης. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Η άλλη, είναι αγρότισσα στην Ναντόν κοντά στην πόλη Λα Κορούνια στην ισπανική Γαλικία. Kαι όμως η ομοιότητά τους είναι απίστευτη!
Η Ντολόρες Λέις Άντελο, την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα La Voz de Galicia(Η Φωνή της Γαλικίας), όταν η φωτογραφία της έγινε viral εξαιτίας της ομοιότητάς της με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Όπως έγραψαν πολλοί σχολιάζοντας την φωτογραφία της Ντολόρες, αν αλλάξεις την τσάπα που κρατάει με ένα μπαστούνι του γκολφ, δεν θα μπορείς να καταλάβεις την διαφορά.
Γιαγιά έγινε viral επειδή είναι ίδια ο Τραμπ
"Φαίνεται πως η φωτογραφία μου ταξίδεψε μακριά", λέει η ίδια."Νομίζω πως αυτό έγινε εξαιτίας του χρώματος των μαλλιών μου". Όπως λέει η ίδια, δεν έχει καμία επαφή με τον ψηφιακό κόσμο, ενώ δεν διαθέτει ούτε κινητό τηλέφωνο. Οι κόρες μου είπαν πως αυτή η φωτογραφία θα με κάνει διάσημη, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί".
"Φαντάζεσαι να ανακαλύψουμε ότι ο Τραμπ είναι συγγενής μας", διερωτάται η κόρη της, αστειευόμενη. Η ίδια, πάντως, όπως λέει, δεν σκοπεύει να χτίσει τείχος γύρω από την φάρμα της.
Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου