Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Καθηγητής «βούτηξε» αυτοκόλλητα χαρτάκια του Μουντιάλ από τους μαθητές του για τη συλλογή του

Καθηγητής «βούτηξε» αυτοκόλλητα χαρτάκια του Μουντιάλ από τους μαθητές του για τη συλλογή του

Την ίδια ημέρα που το Reuters φιλοξένησε αφιέρωμα στη συλλογή αυτοκόλλητων Panini του Μουντιάλ 2014, στη Μπουκαραμάνγκα της Κολομβίας καθηγητής κατηγορείται ότι «βούτηξε» τα χαρτάκι μαθητών για να συμπληρώσει τη δική του συλλογή.


Ναι καλά διαβάσατε... Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Espectador» ένας 13χρονος κατήγγειλε ότι είδε τον καθηγητή στην αίθουσα προσωπικού του σχολείου, να κολλάει χαρτάκια τα οποία λίγο νωρίτερα είχε κατασχέσει από μαθητές.

Το θέμα απέκτησε διαστάσεις και ο ραδιοφωνικός σταθμός RCN επικοινώνησε με τη μητέρα ενός εκ των μαθητών του συγκεκριμένου καθηγητή, η οποία επιβεβαίωσε το συμβάν και δήλωσε: «Δεν είναι τρόπος αυτός. Τί παράδειγμα δίνει στα νέα παιδιά, όταν αρπάζει τα αυτοκόλλητά τους προς δικό του όφελος;».

Ο νομικός εκπρόσωπος της ομοσπονδίας καθηγητών διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο καθηγητής «υφάρπαξε» τα χαρτάκια. Δέχθηκε, όμως, ότι τα κατάσχεσε από αρκετούς μαθητές, «διότι είχε δημιουργηθεί εμπορική συναλλαγή μεταξύ τους κι αυτό τους αποσπούσε από τα μαθήματά τους», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από Zoygla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου