Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ


Με απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινά ο μήνας, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις περικοπές σε δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις. H πρώτη μάλιστα πανελλαδική απεργία, επί των ημερών της μεταβατικής κυβέρνησης. Να σημειωθεί ότι το μεσημέρι (13:00) θα συνεδριάσει η κυβερνητική επιτροπή.

Με στάσεις εργασίας αλλά και 24ωρη απεργία απαντούν στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Μ., στα Μέσα Ενημέρωσης, οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι δικαστικοί και διάφοροι άλλοι κλάδοι.

Ακινητοποιημένοι όλο το 24ωρο θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας (05:00 π.μ. της Παρασκευής).

Τα τρόλεϊ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 το πρωί και από τις 22:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Υπενθυμίζεται ότι απαιτείται περίπου 1 ώρα για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, ενώ τα οχήματα αρχίζουν να αποσύρονται έως και 1 ώρα νωρίτερα. Τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς σήμερα θα λειτουργήσουν ως εξής:

-Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος: από 09:00 έως 21:00.
-Τραμ: από 06:00 έως τα μεσάνυχτα (πλήρης αποκατάσταση δικτύου από 08:00 και έναρξη απόσυρσης συρμών από 22:30).
-Μετρό θα λειτουργήσει κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου