Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ένα κατάστημα φτιαγμένο από εφημερίδες!

Ένα αυστραλιανό brand καλλυντικών κάνει εντυπωσιακή είσοδο στην αμερικανική αγορά, κατασκευάζοντας το πρώτο του κατάστημα στη Νέα Υόρκη, στο εσωτερικό του σιδηροδρομικού σταθμού Grand Central Terminal, εξ ολοκλήρου από παλιές εφημερίδες των «New York Times»!

«Είναι ένα έντυπο που αποτελεί μέρος της καθημερινής ρουτίνας των μετακινούμενων εργαζομένων και δεν μπορούσαμε παρά να σκεφτούμε μια διαφορετική χρήση του, προκειμένου να κάνουμε γνωστό το κατάστημα στους επιβάτες, και όχι μόνο» αναφέρει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Aesop, ελληνικής καταγωγής, κ. Dennis Paphitis.



Το κατάστημα «Aesop» κατασκευάστηκε από 1.000 και πλέον παλιές εφημερίδες των «NY Times», οι οποίες στοιβάζονται η μία πάνω στην άλλη, και έτσι δημιουργούνται πάγκοι και προθήκες, όπου τοποθετούνται τα προϊόντα.



Η εταιρεία, που λειτουργεί στη Μελβούρνη από το 1987, κάνει το πρώτο άνοιγμα λιανικής στην αμερικανική ήπειρο, ευελπιστώντας να προσελκύσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών με την κατασκευή ενός πρωτότυπου καταστήματος. Άλλωστε, η εταιρεία είναι γνωστή για το ευρηματικό design που επιλέγει στα μαγαζιά της ανά τον κόσμο.

Πηγή: perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου