Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΓΑΪΤΑΝΟ: ΆΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΕΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΓΚΑΡΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΑΡΙ

Σωρεία αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Πέτρος Γαϊτάνος υπέρ της Χρυσής Αυγής. Ανάμεσα σε εκείνους που δεν άφησαν ασχολίαστα τα όσα ειπώθηκαν ήταν και ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Ο μουσικοσυνθέτης, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Βήμα FM, σχολίασε τις δηλώσεις του Πέτρου Γαϊτάνου με καυστικό αλλά και χιουμοριστικό τρόπο.
Είπε μάλιστα και δύο ανέκδοτα:
"Ο Γαϊτάνος ρίχνει "τίμιο ξύλο" και "Ο Τσακ Νόρις δεν γνωρίζει τον Πέτρο Γαϊτάνο" και συνέχισε λέγοντας "Άσε μας ρε Πέτρο που δεν έχει αφήσει παγκάρι για παγκάρι".
"Με τσάκισε ο Γαϊτάνος με τα χρυσαυγίτικα του. Δε με νοιάζει πως τη βρίσκει, ας τη βρίσκει όπως θέλει στην κρεββάτα του. Με νοιάζει όμως που βγαίνει να πει ότι γουστάρει χρυσαυγίτικο ξύλο, τσαμπουκά και ρίχνει τον εαυτό του.

Ένας αχταρμάς γυφτοβυζαντινού, μεικαπ κάθε Πάσχα στα νύχια του κουτσομπολιού και του υβρεολογίου".
Ο Πέτρος Γαϊτάνος είχε δηλώσει ότι του αρέσει ο "τσαμπουκάς" του ακροδεξιού κόμματος.
"Ξέρετε πόσες φορές παρακολουθώντας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ήθελα να κάνω αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή; Ξέρετε πόσες φορές κυκλοφορώ στους δρόμους και βλέπω να πωλούνται παράνομα τα cd μας και μου έρχεται να πιάσω αυτούς τους μαύρους και να πάρω όλα τα cd και να τα σπάσω στο κεφάλι τους;", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο "αοιδός" σε τηλεοπτική εκπομπή (συγκεκριμένα στο "Κορίτσια για σπίτι" του Μακεδονία TV").
Η Χρυσή Αυγή με δημοσίευμα που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της, "επέστρεψε" τις φιλοφρονήσεις χαρακτηρίζοντας τον Πέτρο Γαϊτάνο "καταξιωμένο", "αξιόλογο καλλιτέχνη" με μεγάλη προσφορά στους εκκλησιαστικούς Βυζαντινούς ύμνους προσθέτοντας πως "είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχουν εκφραστεί ανοικτά υπέρ του του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος".
"Να σημειωθεί πως ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι από τους ελάχιστους, αν όχι ο μοναδικός μέχρι στιγμής, που έχει εκφραστεί ανοιχτά υπέρ του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και ίσως αυτό να του κοστίσει από τα γνωστά κυκλώματα που ελέγχουν τον καλλιτεχνικό χώρο'', καταλήγει η ανάρτηση.
 
Από : http://news247.gr/
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου