Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ!!!
 
Εισβολή στο Πεντάγωνο πραγματοποίησαν εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, το πρωί της Πέμπτης. Οι εργαζόμενοι, που διεκδικούν τα δεδουλευμένα έξι μηνών, πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Αμυνας και εν συνεχεία εισέβαλαν μέσα στο χώρο, αφού σήκωσαν τα ρολά. Αυτήν την ώρα έχουν φθάσει μέχρι την είσοδο του Γενικού Επιτελείου. Στο χώρο δεν υπήρχαν αστυνομικοί ή στρατιωτικοί για να εμποδίσουν τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.


«Φτάνει πια η κοροϊδία!» φώναζαν οργισμένοι οι περίπου 450 εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, οι οποίοι λίγο μετά τις 10:00 πραγματοποίησαν «επίθεση» στην είσοδο του υπουργείου Αμυνας. 

Αρχικά, ταρακούνησαν τα ρολά στην είσοδο του Πενταγώνου και μη βρίσκοντας -ουσιαστικά- κανένα εμπόδιο, τα σήκωσαν και εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Αμυνας.

Η «επέλαση» συνεχίστηκε έως την είσοδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, όπου οι πόρτες είναι κλειστές και υπάρχουν ρολά ασφαλείας.

Οι εργαζόμενοι παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από την είσοδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στις σκάλες και τον προαύλιο χώρο. Αυτήν την ώρα, έχουν στήσει ένα πανό και πραγματοποιούν κατάληψη στη σκάλα του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Στο σημείο έχουν φθάσει κάποιες δυνάμεις των ΜΑΤ, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για να απομακρυνθούν οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Από το Newsroom ΔΟΛ
και το ΠΡΕΖΑ TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου