Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

O άνθρωπος που ζει μαζί με 30 τόνους σκουπίδια

 Ο 52χρονος Βρετανός, Ρίτσαρντ Γουάλας, μπορεί με σχετική ευκολία να αποχωριστεί ανθρώπους και ζώα, δυσκολεύεται όμως ιδιαίτερα να πετάξει οποιουδήποτε είδους αντικείμενο, με αποτέλεσμα να έχει καταλήξει να ζει παρέα με 30 τόνους σκουπίδια.

Αν και ο όγκος των άχρηστων αντικειμένων στο χώρο του είναι τόσο μεγάλος ώστε να κινείται με μεγάλη δυσκολία μέσα στο ίδιο του το σπίτι, δεν μπορεί να πετάξει το παραμικρό πραγματάκι εξαιτίας της «ψυχαναγκαστικής αποθησαύρισης» από την οποία πάσχει. Η συγκεκριμένη εμμονή δεν του επιτρέπει να αποχωριστεί κανένα προσωπικό του αντικείμενο, ακόμα κι αν δεν το χρειάζεται, με αποτέλεσμα ο χώρος που διαμένει να του κάνει την ζωή δύσκολη, καθώς δεν έχει που να κοιμηθεί και αναγκάζεται να τρώει πάνω σε μια καρέκλα.

Ο ίδιος γνωρίζει ότι ο κίνδυνος πυρκαγιάς και μετάδοσης διαφόρων ασθενειών είναι μεγάλος εξαιτίας του ανθυγιεινού περιβάλλοντος στο οποίο ζει, ωστόσο όχι μόνο δεν προσπαθεί να λύσει το πρόβλημά του, αλλά αγόρασε πρόσφατα το οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του, ώστε να τοποθετήσει εκεί επιπλέον άχρηστα πράγματα.


Από Zoygla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου