Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις το νέο «χτύπημα» του Μπάνκσι

Ο μυστηριώδης βρετανός καλλιτέχνης street art φαίνεται πως επέστρεψε

Οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις το νέο «χτύπημα» του Μπάνκσι
Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, θεωρείται ότι το έργο ανήκει στον Μπάνκσι, καθώς διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά προηγούμενων έργων του. Όπως και να 'χει, πρόκειται για ένα «δυνατό» μήνυμα, εν μέσω του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει για τις αμερικανικές και βρετανικές παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών


Τσέλτεναμ 
Ο Μπάνκσι, ο μυστηριώδης διάσημος βρετανός καλλιτέχνης street art, επέστρεψε. Τουλάχιστον, σύμφωνα με όσα εκτιμούν τα μέσα ενημέρωσης.

Ένα νέο γκράφιτι που δείχνει τρεις μυστικούς πράκτορες να παρακολουθούν τηλεφωνικές συνομιλίες γύρω από τηλεφωνικό θάλαμο στο Τσέλτεναμ του Γκλουσεστερσάιρ ήταν το νέο «χτύπημα» του καλλιτέχνη.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, θεωρείται ότι το έργο ανήκει στον Μπάνκσι, καθώς διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά προηγούμενων έργων του. Όπως και να 'χει, πρόκειται για ένα «δυνατό» μήνυμα, εν μέσω του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει για τις αμερικανικές και βρετανικές παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών.

Ακόμα και το μέρος όπου εμφανίστηκε η τοιχογραφία δεν είναι τυχαίο. Το Τσέλτεναμ είναι το «σπίτι» της GCHQ (της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών).

Το γκράφιτι εμφανίστηκε σε τοίχο σπιτιού και η 48χρονη Κάρεν Σμιθ, μητέρα πέντε παιδιών, ξύπνησε και αντίκρυσε ξαφνιασμένη το αποτέλεσμα.

«Είναι αρκετά καλό. Ζωντανεύει τον δρόμο» δήλωσε, τονίζοντας ότι αντιλήφθηκε το πρωί της Κυριακής κάποιους άνδρες να μαζεύουν έναν λευκό μουσαμά και να τον βάζουν σε φορτηγάκι.

Από το ΒΗΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου