Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Προφυλακτικό που παίζει μουσική

Προφυλακτικό που παίζει μουσικήΈνας Ουκρανός εφευρέτης ο Grigoriy Chausovskiy σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα προφυλακτικό που θα παίζει μουσική κατά τη διάρκεια του σεξ! Σίγουρα θα σας ακούγεται περίεργο και όμως είναι αληθινό και μάλιστα ήδη μεγάλη εταιρία προφυλακτικών της Αγγλίας έχει ενδιαφερθεί να προωθήσει την «πατέντα» του.

Το προφυλακτικό παίζει μουσική και όσο πιο δυνατό και έντονο είναι το σεξ τόσο πιο δυνατή και έντονη γίνεται η μουσική. Για την ακρίβεια το λάτεξ του προφυλακτικού είναι συνδεδεμένο με μικροσκοπικούς αισθητήρες που συνδέονται ασύρματα με μια μινι ηλεκτρονική συσκευή (που την τοποθετούμε δίπλα στο κρεβάτι) η οποία παράγει δυνατή μουσική.

Όσο πιο γρήγορη και όσο πιο άγρια και έντονη είναι η επαφή τόσο περισσότερα μηνύματα λαμβάνουν οι αισθητήρες και τα μεταφέρουν στην συσκευή που με τη σειρά της ανεβάζει την ένταση των τραγουδιών που έχει ήδη αποθηκευμένα. (μπορούμε να φορτώσουμε τα τραγούδια που θέλουμε στη συσκευή (σαν mp3) και εκείνα να παίζουν κατά τη διάρκεια του σεξ).

Το συγκεκριμένο προφυλακτικό στοιχίζει κατά 20% περισσότερο από τα κοινά προφυλακτικά.

Από Zoygla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου