Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτο. Βόλτα με ...τανκ - ταξί, στην Αγία Πετρούπολη



Μία εταιρία από την Αγία Πετρούπολη έχει πάρει άδεια για συγκεκριμένα τεθωρακισμένα τα οποία χρησιμοποιούνται ως ταξί.
Οι πλούσιοι πάντα θα βρίσκουν καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης της κίνησης από τους κοινούς θνητούς.
Αγοράζουν μεγάλα SUV ώστε να οδηγούν επάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές και στα πεζοδρόμια. Κάποιες φορές μάλιστα νοικιάζουν ασθενοφόρα για να έχουν το πλεονέκτημα της σειρήνας του.
Παρόλα αυτά οι Ρώσοι φαίνεται να έχουν βρει μία ακόμα καλύτερη λύση. Ακόμα και να έχεις τη σειρήνα δε μπορείς να κάνεις τίποτα για να διασχίσεις γρηγορότερα μία γέφυρα γεμάτη με κίνηση .
 
Μία εταιρία από την Αγία Πετρούπολη έχει πάρει άδεια για συγκεκριμένα τεθωρακισμένα τα οποία χρησιμοποιούνται ως ταξί. Τα οχήματα έχουν βαφτεί σε ένα φωτεινό χρώμα, όπως ροζ και κόκκινο, για να μην τρομάζει τους απλούς πολίτες.
 
Ο οπλισμός και τα αμυντικά συστήματα του οχήματος είναι άχρηστες για τη συγκεκριμένη χρήση αλλά το γεγονός πως μπορούν να πραγματοποιούν πλωτές μεταφορές είναι πολύ χρήσιμο και ειδικά στην Αγία Πετρούπολη στην οποία υπάρχουν πάρα πολλά κανάλια (έτσι και αλλιώς η περιοχή είναι γνωστή ως η Βενετία του Βορρά).
 
Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι σχετικά … φρέσκια, αφού ούτε τα ίδια τα τοπικά μέσα φαίνεται να ξέρουν πόσο κοστίζει μία βόλτα με αυτά τα ταξί. Αυτό που ξέρουμε είναι πως τα οχήματα αυτά μπορούν να κυκλοφορήσουν παντού στην πόλη εκτός από το ιστορικό της κέντρο.

Απο τοnews247.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου