Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Έχασε τη δουλειά της ως δασκάλα γιατί παίζει σε… τσόντες (Photos)

Έφεση στη δικαστική απόφαση  που αφορά την απροειδοποίητη απόλυσή της ως δασκάλα θα κάνει η 38χρονη Τζούλια Πινκ, η οποία εργάζεται τα βράδια ως πορνοστάρ. Η 38χρονη εργαζόταν επί 17 χρόνια στη Διακονική Γερμανική Ευαγγελική Ένωση της πόλης του Μονάχου στη Γερμανία και δίδασκε παιδιά, καθώς και ενήλικες με ειδικές ανάγκες.



Ωστόσο, όταν οι ηγέτες της Εκκλησίας ενημερώθηκαν για το δεύτερο επάγγελμά της από συναδέλφους της, την έκριναν ακατάλληλη για την θέση της δασκάλας και την απέλυσαν χωρίς προειδοποίηση. Ένας εκπρόσωπος της Εκκλησίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Παρά τη μακροχρόνια υπηρεσία της, πιστεύουμε ότι η άλλη δουλειά της είναι ασυμβίβαστη με το μήνυμα που εμείς θέλουμε να στείλουμε».



Η δικαστής, Ρενάτα Λέιερ, απεφάνθη ότι η απόλυσή της ήταν «άδικη» γιατί έγινε απροειδοποίητα, αλλά είπε ότι  «Η αιτούσα συμμετέχει σε πορνογραφικές δραστηριότητες που βρίσκονται σε αντίθεση με την ηθική της Εκκλησίας και έτσι υπέπεσε σε παράβαση του καθήκοντος πίστης κάτι που μπορεί να δικαιολογήσει την απόλυση».



Η 38χρονη, η οποία έχει κερδίσει το βραβείο «Shooting Star» το 2013 με την συμμετοχή της σε ερωτικού περιεχομένου ταινίες, απάντησε: «Κάνω ταινίες πορνό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να διδάξω και ότι δεν μπορώ να προωθήσω τις χριστιανικές αξίες. Είμαι καθολική και πιστεύω. Πηγαίνω σε swingers clubs και κάνω πορνοταινίες, αλλά και τι με αυτό;».

Απο ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου