Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΚΑΝΑΠΕΣ FERRARI


Μετέτρεψε το σαλόνι του σπιτιού του σε πάρκινγκ για να προστατεύσει την αγαπημένη του Ferrari. Ποια ήταν η αντίδραση της συζύγου του.

Περήφανος για το απόκτημά του ο Jon Ryder, 28 ετών, αποφάσισε να κάνει μία διαφορετική αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού του, κάνοντας το σαλόνι του χώρο στάθμευσης. Ο λάτρης της ταχύτητας και των γρήγορων αυτοκινήτων ανακάλυψε ένα μάλλον παράδοξο χώρο για να παρκάρει την πολυαγαπημένη του Ferrari 355 Spider.
Άνοιξε μία μεγάλη πόρτα στο πίσω μέρος του σαλονιού του και διαμόρφωσε το χώρο κατάλληλα ώστε να μπορεί να τοποθετεί το αυτοκίνητό του εντός σπιτιού. Η πόρτα του γκαράζ είναι κρυμμένη πίσω από μία κουρτίνα και με έναν απλό μηχανισμό ανοίγει και κλείνει χωρίς κανένα θόρυβο.
Μπορεί να έχει αποκτήσει το αυτοκίνητο των ονείρων του εδώ και τρία χρόνια, δεν έχει πάψει στιγμή όμως να το θαυμάζει και να το περιποιείται.  Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του και κάθε πρωί που βλέπει αυτό το κομμάτι της ιταλικής τέχνης στο σαλόνι του, αβίαστα σχηματίζεται ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Μπορεί πλέον να κοιτάζει με αγάπη και χαρά το τετράτροχο καμάρι του τη στιγμή που χαλαρώνει στον καναπέ και βλέπει τηλεόραση.
Τον περασμένο χρόνο, όταν αποφάσισαν με τη σύζυγό του να μετακομίσουν, βρήκε αμέσως την ευκαιρία να μετατρέψει σε γκαράζ την αίθουσα της τηλεόρασης. Η μετατροπή διήρκεσε περίπου ένα μήνα και προσπάθησε να κρατήσει τον προϋπολογισμό σε λογικά επίπεδα, καθώς η γυναίκα του Catherine του είχε τονίσει πως είναι απλά ένα γκαράζ. Έτσι, χρησιμοποίησε όλα εκείνα τα αντικείμενα και τα έπιπλα από το προηγούμενο σπίτι, τα οποία δε χρειάζονταν στο νέο.
Η Catherine, 29 ετών, παραδέχεται πως είναι τώρα ένα άνετο και ωραίο δωμάτιο για χαλάρωση, το οποίο χρησιμοποιούν αρκετά και οι δύο. Δηλώνει πως ο άνδρας της είχε πάντα τρελές ιδέες που στο τέλος φαίνεται να λειτουργούν, χωρίς να αρνείται πως όταν έμαθε τα σχέδιά του αναφώνησε ''Όχι πάλι τα ίδια''

Από News247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου