Σάββατο 21 Μαΐου 2011

"ΣΟΒΙΑΤΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ" Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΤΟΥ ROSWELL;


Η υπόθεση Roswell έρχεται ξανά στο προσκήνιο με τη δημοσίευση ενός νέου βιβλίου, το οποίο προβάλλει μια νέα συνωμοσιολογική εκδοχή.
Η συγγραφέας του βιβλίου "Area 51", Annie Jacobsen, υποστηρίζει ότι το 1947 στη στρατιωτική βάση του Roswell στο Νέο Μεξικό δεν συνετρίβη κάποιο εξωγήινο διαστημόπλοιο, αλλά ένα σοβιετικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος!
Το κατασκοπευτικό αεροσκάφος ήταν με περίεργο τρόπο καμουφλαρισμένο και η καμπίνα του είχε το μέγεθος μικρού παιδιού. Το αεροσκάφος ήταν τηλεχειριζόμενο, λέει η Jacobsen.
Ο Ιωσήφ Στάλιν βρισκόταν τότε στο «τιμόνι» της Σοβιετικής Ένωσης, για τον οποίο η συγγραφέας και δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ήλπιζε να προκαλέσουν πανικό στους πολίτες των ΗΠΑ, τα νέα της συντριβής του μυστηριώδους αεροσκάφους.
Αυτή την ιδέα, λέει η Jacobsen, εμπνεύστηκε ο Στάλιν από τη διάσημη ραδιοφωνική «φάρσα» του Όρσον Ουέλς, ο «Πόλεμος των Κόσμων». Το 1938, πολλοί ακροατές καταλήφθηκαν από πανικό όταν άκουσαν τη διήγηση της ιστορίας επιστημονικής φαντασίας του Ουέλς, καθώς νόμιζαν ότι πρόκειται για live μετάδοση μιας πραγματικής εισβολής εξωγήινων.
Σχετικά τώρα με τα σώματα των εξωγήινων, που φέρνουν λίγο και στον ΕΤ (στο πιο τρομακτικό βέβαια), η συγγραφέας λέει ότι ήταν γενετικά πειράματα του «Αγγέλου του Θανάτου», του ναζιστή Γιόζεφ Μένγκελε, ο οποίος βρέθηκε στην ΕΣΣΔ μετά τον πόλεμο!!!
Όσο εξωφρενική και αν ακούγεται αυτή η ιστορία, το βιβλίο ήδη έχει δημιουργήσει τεράστιο θόρυβο στις ΗΠΑ, καθώς μέχρι και η εφημερίδα New York Times έκανε αναφορά σε αυτό.
Πάντως, τα απόρρητα έγγραφα που αφορούν την υπόθεση δεν έχουν ακόμη αποχαρακτηριστεί από τις αμερικανικές κυβερνήσεις και μέχρι να ανακοινωθεί η «επίσημη» εκδοχή οι θεωρίες συνωμοσίας για το τι έγινε το 1947 θα συνεχίσουν να ανθούν.

Από Newsbombo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου