Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Τι θα έκαναν οι υπερήρωες τα Χριστούγεννα

Αν ο Σούπερμαν, ο Σπάιντερμαν κι ο Γούλβεριν υπήρχαν (κι αν γιόρταζαν Χριστούγεννα) θα μας ήταν πολύ χρήσιμοι τούτες τις εορταστικές ημέρες.


Θυμάστε εκείνες τις φανταστικές εικονογραφήσεις για τους υπερήρωες και τις υπερωρίες τους; Ε, σκεφτήκαμε να τις εφαρμόσουμε στο εορταστικό πνεύμα των ημερών. Όλα ξεκίνησαν όταν συνειδητοποιήσαμε πως είχαμε debate για το αν το αστεράκι στην κορυφή του δέντρου θα το έβαζε ο Mister Fantastic ή ο Superman. Τελικά καταλήξαμε πως αυτό θα ήταν σπατάλη των δυνάμεων του Superman, που θα μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε μια δουλειά πολύ πιο ταιριαστή στα μέτρα του.
Να λοιπόν το μοίρασμα που θα κάναμε.

Ο Mister Fantastic βάζει το αστέρι στο δέντρο

Όχι άλλες μανάδες που τεντώνονται στις μύτες πριν αρχίσουν να σκανάρουν το δωμάτιο σε αναζήτηση του ψηλότερου γιου. Άραγε, πόσα Χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν καταλήξει σε ραγισμένη τραγωδία επειδή κάποιος νόμισε πως έφτανε την καταραμένη την κορυφή;

Ο Captain America θα είναι το αστέρι στο δέντρο

Η ασπίδα του τουλάχιστον. Ο ίδιος έτσι κι αλλιώς είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει το ίδιο μας κάνει.

O Human Torch ανάβει το τζάκι

Τρομερά βολικός, σκέψου καταρχάς πόσο παίδεμα είναι να έχεις συνέχεια το νου σου μη σβήσει η φωτιά, φέρε κι άλλα ξύλα (ή πήγαινε εξαρχής να αγοράζεις ξύλα και να τα ανεβάζεις από το αμάξι στο σπίτι) κι όλα αυτά. Ο Πυρσός όχι μόνο την ανάβει αλλά μπορεί άφοβα να τα κουνάει κιόλας, χεράκι μες στη φωτιά για να τα σκουντάει μη σβήσει η φλόγα.

Η Sue Storm κόβει το κρύο

Κάθεσαι κάθε Χριστούγεννα εκεί δίπλα στο τζάκι και μετά φοβάσαι να κουνηθείς σε άλλο δωμάτιο γιατί θα ξεπαγιάσεις.

Ο Wolverine κόβει την γαλοπούλα

ΠΡΟΦΑΝΕΣ.

Ο Multiple Man κάνει τα ψώνια

Μια τυπική μέρα τη βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα συμπεριλαμβάνει τράπεζες, δουλειές, κάτι που θα χρειάζονται τα παιδιά, δώρα, ένα χάος. Πώς δεν τα μπλέκουμε όλα μεταξύ τους δεν έχω καταλάβει ακόμα. Να πας ας πούμε στα Τζάμπο για να πληρώσεις την επιταγή από τη δουλειά. Πόσες φορές δεν έχουμε σκεφτεί πόσο ωραίο θα ήταν αν είχαμε πολλαπλά αντίτυπα για αυτές τις μέρες.

Ο Superman κατεβάζει τα χριστουγεννιάτικα από το πατάρι

Έτσι κι αλλιώς ο άνθρωπος είναι εδώ για να σώζει γατάκια από τα δέντρα οπότε ας χρησιμοποιηθεί το χάρισμά του με ουσιαστικό τρόπο. Όχι άλλες σκάλες και πιτσιρίκια που σέρνονται μέσα σε πατάρια για να βρουν τις σακούλες με τα Χριστουγεννιάτικα ώστε να ισορροπούν μετά τα κουτιά στα σκαλιά. This is a job for Superman!

O Spiderman τυλίγει τα δώρα

Αυτός ο ιστός μπορεί να είναι εκεί για να παγιδεύει κακούς, ναι, αλλά σκέψου τι ωραία κόλλα περιτυλίγματος θα έκανε. Ούτε ψαλίδια, ούτε χαρτιά, ούτε σκουπίδια, τίποτα.

O Iron Man φτιάχνει τα παιχνίδια για τα πιτσιρίκια

Πάει και καταστρέφει όλες τις στολές του ο άλλος λες και δεν υπάρχουν παιδάκια που θέλουν παιχνίδια τα Χριστούγεννα. Ο Τόνι Σταρκ αντί να τρέχει εδώ κι εκεί ανατινάζοντας πράγματα και δημιουργώντας απειλές για τον εαυτό του, μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες αυτές τις ιδέες για να φτιάξει τα πιο cool παιχνίδια του κόσμου.

Ο Batman

Batman τα Χριστούγεννα; Είστε στα καλά σας μωρέ;
Καλές γιορτές! Από εμάς και από τον Batman.
Από το ONEMAN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου